Var ett par dagar på Öland förra helgen. Vädret var kanon och köken var i toppform...och även vi efter lite god dricka

Detta brukar vara trevliga dagar med fågelskådande och trevliga kvällar med många kök och nu även lampa.
Till middag denna kväll gjorde vi denna gryta:
Kantareller, 400g, förstås egenhändigt plockade.
Bacon, tre paket.
Kalamata Oliver, en burk.
Rödlök, 1st.
Vitlök färsk, några klyftor.
Salt o peppar.
Detta steks och när det är välstekt häller man på grädden.
Till detta hade vi för dagen mos, men det skulle oxå funka med ris eller pasta.
Mycket Gott...
Dryck till detta föll på Falcon Höst Lager, limited edition som jag varmt kan rekommendera.
Kök:
Optimus 111
Koreanskt optimus 00-lookilike kök som funkar väldigt bra. (en koreansk expedition till mount everst hade det på 70-talet, (vet ej om de överlevde dock)
Kap Arctic, det legendariska kiruna-köket.
Några Optimus Nova, som fick vila på den här turen.
Lampa:
Optimus 200
(kan även göra en dryckeslista

Här är iaf lite bilder...






/mvh zanoj